مورد استفاده قراردادن طیف گسترده‌ای از از پلیمرها، یکی از پوشش‌ دهنده‌های آب‌بندی و عایق‌کردن می‌باشد. بتن PMC یا همان کفپوش بتنی پلیمری نوعی بتن اصلاح‌شده می‌باشد که با مواد دیگری مثل پلیمرهای سنتتیک و همچنین مواد افزودنی ساخته شده است. که این مواد مقاومت باعث می‌شود مقاومت بالاتر رود‌. کف‌پوش بتنی پلیمری، شامل مقاومت در برابر سیکل‌های انجماد و ذوب، بالابردن استحکام، فرسایل و سایش، بالابردن افزایش مقاومت کششی و خمشی و… می‌باشد. این کف‌پوش‌ها نسبت به بتن معمولی دارای امتیازهای بیشتری هستند.

کفپوش بتنی پلیمری چیست؟

کفپوش بتنی پلیمری چیست؟

کف‌پوش بتنی پلیمری در مکان‌های مختلفی همچون کارخانه‌ها، فرودگاه‌ها، مکان‌های تجاری، صنعتی، خانگی و… مورد استفاده قرار می‌گیرند. همچنین بهتر است بدانید که در برخی مواقع جهت آماده‌کردن کف‌سازی‌ها برای پلی اوره، اوکسی، پلی یورتان نیز استفاده می‌شود. مواد تشکیل‌دهنده کف‌پوش‌های بتنی شامل سیمان سفید، آب، رزین و یا روان‌کننده‌های قوی، پیگمنت و سیمان سیاه تیپ می‌باشد. از کف‌پوش‌های بتنی در سطح‌های صاف و مسطح استفاده می‌شود.

 این کف‌پوش‌ها دارای ضخامتی حدود ۶۵ میلی‌متر هستند. امروزه به دلیل زیبایی آن، در معماری‌ها کاربرد به‌سزایی دارد. این کف‌پوش‌ها بر اساس استاندارهای کشور ایران تولیده شده، و در مکان‌های مختلف مثل کف‌سازی معابر شهری، پارک‌ها و… مورد استفاده قرار می‌گیرد. این نوع کف‌پوش‌ها به علت دارابودن مقاومت بالای آن‌ها در شرایط مختلف آب و هوایی، از طول عمر زیادی برخوردار هستند. از انواع مختلف کف‌پوش‌های بتنی می‌توان به کف‌پوش بتنی پرسی، آراکس، پازلی، طرح سنگ، پیاده رو و پلیمری اشاره کرد.

کاربردهای کفپوش بتنی پلیمری

کاربردهای کفپوش بتنی پلیمری

به دلیل ویژگی و مزیت‌های مختلف کف‌پوش‌های بتنی پلیمری، برای کاربردهای گوناگونی در مکان‌های مختلف از آن استفاده می‌شود. در ادامه به انواع کاربردهای کف‌پوش بتنی پلیمری اشاره کرده‌ایم:

  • در کارخانجاتی که تولیدکننده محصولاتی همچون فولاد هستند، کف‌پوش بتنی پلیمری کاربرد داشته و به وفور استفاده می‌شود.
  • این کف‌پوش در کارخانجات مواد غذایی استفاده شده، و کاربرد فراوانی دارد.
  • کف‌پوش بتنی پلیمری در سالن‌های صنعتی کاربرد داشته و استفاده می‌شود.

مزایا و معایب کفپوش بتنی پلیمری

مزایا و معایب کفپوش بتنی پلیمری

این کفپوش‌ها مزیت‌های بسیار زیادی دارند. در زیر به چند مزیت این کفپوش‌های بتنی پلیمری اشاره کرده‌ایم:

  • یکی از مزیت‌های کفپوش‌های بتنی پلیمری دارا بودن وزن کم آن می‌باشد.
  • مزیت بعدی آن این است که ضخامت کمی دارد.
  • از دیگر مزایای مهم کفپوش‌های بتنی می‌توان به انعطاف‌پذیری و چسبندگی بالای آن اشاره کرد.

قیمت کفپوش بتنی پلیمری

قیمت کفپوش بتنی پلیمری

کفپوش پلیمری یک کفپوش بتنی می‌باشد، و بهتر است بدانید که در دسته محصولات سنگ مصنوعی فوق متراکم قرار  گرفته است. توسط فرآیند پلیمریزاسیون، این تراکم به دست می‌آید. مقاومت این کفپوش‌ها در برابر آب و هوای مختلف بسیار بالاست. این کفپوش‌ها دارای مزایا ابعاد و ویژگی‌های مختلفی هستند، که نسبت به این موارد قیمت آن‌ها نیز متفاوت است. این کفپوش‌ها اکونومی و ارزان هستند. همچنین با توجه به نزذیکی ساختار آن با موزاییک میتوانید به جای موزاییک حیاط از آن استفاده کنید.

اجرای کفپوش بتنی پلیمری

در این قسمت می‌خواهیم توضیح مختصر و کاملی در مورد اجرای کفپوش‌های پلیمری بتنی به شما ارائه دهیم.

  • شما در گام اول باید سعی کنید کف را جهت اجرای کفپوش‌های پلیمری آماده سازید. از این رو باید ناهمواری‌های موجود در سطح را هموار کنید، که می‌توانید از ابزاری همچون کف ساب استفاده کنید. کف بتن را باید به طور کامل تمیز کنید. دقت کنید که هیچ گرد و غباری در سطح وجود نداشته باشد. وجود گرد و غبار باعث می‌شود چسبندگی تاثیر نداشته باشد. در صورتی که سطح بتن چرب باشد، باید توسط مواد شوینده شسته شود.
  • در مرحله دوم پس از این که سطح را به خوبی تمیز کردید، باید پرایمر اپوکسی را بر روی آن اجرا کنید. پرایمر ۲ جزء اصلی دارد، که باید جهت مخلوط‌کردن آن از درصد اختلاط مناسبی استفاده کنید‌. هم‌زدن باید کاملا ۲ دقیقه طول بکشد. سپس برای اجرا از ابزارهای متناسب بهره ببرید.
  • این مخلوط را باید چند مرحله بزنید، که مطمئن شوید پرایمر قبلی به طور کامل خشک نشده باشد. همچنین توجه کنید که حلال از ترکیب جدا نشده باشد.
  • نکته قابل توجه این است که؛ پرایمر‌ پس از این که خشک شود، حالتی شیشه‌ای به خود می‌گیرد. بنابراین باید بر روی آن سیلیس بپاشید، تا برای مراحل بعدی آماده شود. باید برای این ‌کار یعنی سیلیس‌پاشی، سرعت عمل بالایی داشته باشید، سپس لایه پرایمری را گذاشته، و با جاروبرقی سیلیس‌های باقی‌مانده را تمیز کنید.
  • پس از این اگر مطمئن شدید که پرایمر خشک شده است، می‌توانید با ملات، قسمت‌هایی را که آسیب دیده است ترمیم کنید. اگر درزی هم وجود داشت، از انعطاف‌پذیر یا درزگیر استفاده کنید.
  • مرحله‌ی بعدی برای کفپوش‌های پلیمری بسیار حائز اهمیت است. در این مرحله که به اجرای بتونه اپوکسی و ماستیک معروف است، دارای یک ویژگی اصلی می‌باشد، و آن ویژگی این است که هنگام استفاده بر روی کار تراز خواهد شد. در واقع نیازی نیست که برای تراز‌شدن سطح سختی بکشید.

جمع‌بندی

امروزه با توجه به مزیت‌ها و کاربردهای کفپوش‌های بتنی پلیمری، در بیشتر مکان‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرد. برای مثال این کفپوش‌ها در مکان‌هایی مثل کارخانجات مواد شیمیایی، مواد غذایی، انبارهای ذخیره وپتروشیمی که احتمال وجود ضربه و سایش در این مکان‌ها بیشتر است. ناگفته نماند که در پیاده روها، مکان‌های شهری و… هم استفاده می‌شود.

 به مزیت‌های مختلف آن نیز در بالا اشاره کردیم، که امیدواریم مورد استفاده شما قرار گیرد. سعی کنید برای اجرای دقیق و متناسب کفپوش‌های بتنی پلیمری تمام مراحل اجرای آن را به خوبی انجام دهید. شرکت قطعات سیمانی پارسیان با داشتن سالها تجربه در زمینه خرید تولید انواع کفپوش های بتنی در کنار شما خواهد بود تا بهترین کفپوش را خریداری فرمایید برای اطلاعات بیشتر میتوانید با کارشناسان ما تماس حاصل فرمایید

۱
۲
۳
۴
۵
میانگین امتیازات ۵ از ۵
از مجموع ۳ رای

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *